+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Jesenná provokácia s novinkami od Jimmy Choo
 
Zobrazení: 2372

Jesenná provokácia s novinkami od Jimmy Choo

Jesenná provokácia s novinkami od Jimmy Choo

 

 

Jesenná provokácia s  novinkami od Jimmy Choo!

 

Hviezda poslednej dekády, značka Jimmy Choo, pripravila na nasledujúce obdobie niekoľko noviniek. Ich poznávacím znamením je elegancia zasadená do dokonalého prevedenia. Nechajte vaše nové okuliare rozprávať za vás. Povedia o vás to najdôležitejšie. A to, že ste v nich jednoducho dokonalá!

 

Jimmy Choo ELVA/S

Jemný nádych nostalgie za starými dobrými časmi, sklá zasadené do geometrického rámu a najmä zvýraznené očnice, ktoré vytvárajú zo slnečných okuliarov Jimmy Choo ELVA neopakovateľný zážitok. Tak by sa dala charakterizovať prvá novinka z dielne tejto vychytenej značky. Odporúčame čiernozlatú kombináciu celorámu so šedými sklami. Tá je v súčasnosti v kurze. Vyniknú tak zlaté detaily ako aj zvýraznená očnica.

Jimmy Choo okuliare 1

 

Jimmy Choo NILE/S

Druhá novinka je pre fanúšičky mačacích tvarov slnečných okuliarov. Obruba očníc, ako aj jemné straničky v zlatej farbe naplno zvýraznia modrú farbu rámu. Džínsová modra farba vám zapasuje v kombinácii s rifľovou bundou, alebo ostatnými doplnkami. Tento rám vyjadruje odvahu a má v sebe kúsok z extravagancie. Tá však nie je rušivá, ale dáva priestor pre vaše vlastné Ja!

Jimmy Choo okuliare 2

slnečné okuliare Jimmy Choo NILE/S

 

Jimmy Choo ROSY

Mačací tvár po druhýkrát. Na rozdiel od predchádzajúceho modelu, ktorý v sebe skrýva nádych extravagancie, tento model už ňou srší. Na prvý pohľad vás zaujmú zvýraznené očnice. Tenké línie postupne prechádzajú do hrubších častí. Extravagancia z dielne svetoznámej značky Jimmy Choo tak dostáva nový rozmer. 

Jimmy Choo okuliare 3

 

Jimmy Choo LUE

Hlavný návrhár značky Jimmy Choo sa vyjadril o tejto novinke, že sa sústredili do nej vtesnať hodnoty, ktoré definujú moderných ľudí. Je to dôvera, sexualita, hravosť a pôvab. Ak vám chýbajú tieto vlastnosti u  okuliarov, ktoré aktuálne nosíte, vyberte si Jimmy Choo LUE. Zlaté okuliare s leopardím koženými prvkami, k tomu obľúbený dvojitý mostík a hnedé šošovky.  To všetko robí z okuliarov Jimmy Choo LUE veľkú novinku tejto sezóny.

 

Jimmy Choo DHELIA

Skutočná podstata krásy značky Jimmy Choo je spojenie osobnej výpovede majiteľky okuliarov s najmodernejšou vyzývavou eleganciou. Taký je aj najnovší model Jimmy Choo DHELIA. Okuliare majú symbolizovať jemnosť a krásu motýľa. Návrhári sa preto nechali inšpirovať ikonickou Jimmy Choo čipkou, ktorú zasadili do čiernozlatého rámu, alebo viac decentnejšieho hnedokovového prevedenia.

 

Jimmy Choo okuliare 4

 

Jimmy Choo okuliare 5

 

Jimmy Choo DREE/s

Zo štýlových okuliarov má sršať elegancia a sexepeal, mali by sa v nich odrážať aktuálne túžby a potreby svojich nositeliek. Presne taká je vlajková loď novej kolekcie značky Jimmy Choo. Novinka DREE/s  si vypožičiava z aktuálnej módy to najlepšie. Šikovne kombinuje farby, jednotlivé detaily sú viditeľné, ale nie vyzývavé. Ak túžite po niečom štýlovom, túžite po Jimmy Choo DREE/s

 

Jimmy Choo okuliare 6

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia