detské slnečné okuliare Dolce & Gabbana 4237 307987

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Slnečné okuliare > Detské a junior > detské slnečné okuliare Dolce & Gabbana 4237 307987
 

Detské a junior

O značke

Značka Dolce & Gabbana je kráľovnou módy. Kolekcia D&G vyjadruje eleganciu a čistotu línie. Slnečné okuliare sú plodom puncového štýlu a sofistikovanosti značky. Inovatívne moderné formy okuliarových rámov predstavuju bohatú škálu klasických a avant-garde farieb. Rámy sú vyrobené z prestížnych materiálov ako sú logá a krásne detaily vyrobené zo Swarovski kryštálov alebo z drahokamov.

Popis

junior slnečné okuliare Dolce & Gabbana

Parametre


Veľkosť

47/15/130

okuliare01

 

okuliare02

 

okuliare03

 

detské slnečné okuliare Dolce & Gabbana 4237 307987

Značka:Dolce & Gabbana
Kód produktu:4237 307987
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7-10 dní
Pohlavie:Dámske
Tvar okuliarov:mačací
Materiál šošoviek:plast
Materiál rámu:plast
Farba rámu:čierna
Farba skiel:šedá
Typ skla:jednofarebné
Typ rámu:celorám
Šírka šošovky:47 mm
Šírka nosníka:15 mm
Výška šošovky:38.8 mm
Dľžka stranice:130 mm
Kategória filtra:CAT 3
Polarizácia:nie
Možnosť zábrusu dioptrických skiel:áno
Značka:Dolce & Gabbana
Vaša cena: € 110,00
 
 

Detské slnečné okuliare ochránia zrak v slnečných dňoch

Deti sú špecifickí nositelia okuliarov. Platí to aj vtedy, keď idete vyberať detské slnečné okuliare. Je vhodné presvedčiť budúceho nositeľa okuliarov o tom, že okrem toho, že slnečné okuliare šetria zrak, sú aj štýlové a veselé. Detské slnečné okuliare sa totiž vyrábajú väčšinou v rôznych veselých vyhotoveniach a môžeme sa stretnúť aj s tým, že si dieťa rado vyberie detské slnečné okuliare s obľúbenou postavičkou z rozprávky. Ulahodiť malému zákazníkovi nie je jednoduché. Optiky sa však pri sortimente pre deti snažia byť podobne kreatívne, ako deti samotné. Výsledkom sú detské slnečné okuliare, ktoré spĺňajú očakávania aj z pohľadu detských preferencií, ale aj z pohľadu rodiča, ktorý musí byť s produktom tiež spokojný. Keď ide o zdravie dieťaťa, je vhodné vyberať produkt, ktorý spĺňa požiadavky na kvalitu. UV filtre a zafarbenie skiel sú pre detské slnečné okuliare rovnako dôležité ako u okuliarov pre dospelých. Treba dbať aj na komfort nositelia a kúpiť správny model, ktorý je primeraný veku dieťaťa.

 

Slnečné okuliare pre deti musia byť odolné

Všetci rodičia vedia, že ratolesti so svojimi vecami často nedokážu zaobchádzať jemne a občas sa môže stať, že aj pri slnečných okuliaroch dôjde k nehode. Detské slnečné okuliare by preto mali byť dostatočne odolné a nárazuvzdorné, aby sa pri prvom páde nestalo, že sa zničia.

 

Slnečné okuliare pre naše deti si zaslúžia veselý vzhľad

Upútať dieťa a presvedčiť ho, že v okuliaroch vyzerá fantasticky je často náročnou úlohou. Oveľa lepšou metódou je možnosť nechať z modelov vyberať samotné dieťa. Detské slnečné okuliare si preto môže prezrieť v predstihu rodič a následne vyberie tie druhy, ktoré sa mu pozdávajú. Potom si z dvoch-troch modelov detských slnečných okuliarov môže vyberať dieťa, ktorému neodoprieme radosť z toho, že môže mať slnečné okuliare podľa svojich predstáv.

 

Slnečné okuliare pre deti a juniorov si vyžadujú starostlivosť

O detské slnečné okuliare je nutné sa starať možno ešte viac ako o iné, pretože dieťa sa pri hre zabúda v tomto smere sústrediť na to, že má napríklad zašpinené sklá, či rám okuliarov. Preto je vhodné po každej vychádzke dieťaťu slnečné okuliare očistiť a odložiť do puzdra, aby sme detským slnečným okuliarom zachovali dlhú životnosť.

 
 
Prečo nakúpiť u nás

ikona

Sme na trhu od roku 1991

ikona

Záručný a pozáručný servis

ikona

Kamenné predajne

ikona

Exkluzívne značky

ikona

Garancia originality

ikona

Autorizovaný distribútor

ikona

Doručenie zadarmo

ikona

Vrátenie do 14 dní

ikona

Dobierka

ikona

Odberné miesta DPD

 

Chcete si vyskúšať okuliare? Navštívte našu očnú optiku OPTIKA KLAUDIA v Galante!

 

Sme tu pre Vás aj v mimoriadnych situáciách.

 

Nakupujte cez platobnú bránu BENEFIT + 


Všetky naše okuliare odosielame v originálnych púzdrach výrobcov s čistiacou handričkou na okuliarové šošovky a originálnou dokumentáciou výrobku. Upozornenie:  niektoré značky nemajú handričky k okuliarom a napríklad Ray-Ban Junior majú mäkké púzdierko na detské okuliare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia