Trblietavé slnečné okuliare

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Trblietavé slnečné okuliare
 
Zobrazení: 1469

Trblietavé slnečné okuliare

Trblietavé slnečné okuliare

Dámy, ste pripravené na leto? Tešíte sa na krásne slnečné dni, kedy okrem slniečka môžete zažiariť aj vy? Dizajnéri svetových značiek prinášajú aj tohto roku do sveta módy prvky, ktoré určite neostanú  nepovšimnuté.

Pozoruhodné štýly, doplnené nezvyčajnými trblietavými prvkami, tak to je rafinovaná a zároveň luxusná vízia slnečných okuliarov tohto leta.

Slnečné okuliare Alexander McQueen AM 0179S 003 sú kombináciou elegantného tvaru Aviator a jedinečných detailov v podobe kryštálov Swarovski. Rám je vyrobený z kovu, ktorý je odolný voči korózii a udržiava si svoj tvar a stabilitu. Tento model má dvojitý mostík a jemné logo Alexander McQueen na starničkách.

 

Alexander McQueen AM 0179S 003

 

 

Ďalším krásnym modelom tejto značky je Alexander McQueen AM 0182S 001. Rám je vyrobený z ľahkého lešteného acetátu v tvare „Cat-Eye“. Elegantná čierna farba je doplnená trblietavými kryštálmi, ktoré sú aplikované do zlatého prvku na vrchnej časti rámu. Okuliare si zachovávajú štýl a jedinečné čaro.

 

Alexander McQueen AM 0182S 001

 

 

Originálny tvar, úžasný zlatý rám, ktorý tvoria sústredné kruhy, robia slnečné okuliare Chloé CE114SC trendovým kúskom. Rám je vyrobený z vysokokvalitného kovu, s plastovými chráničmi a silikónovými podložkami. Tie dokonale zaručia pohodlné a komfortné nosenie po celý deň. Originálny kovový prvok na konci straničiek je charakteristický pre túto značku.

 

Chloe

 

 

Luxusná značka Boucheron prináša ďalší šperk do kolekcie slnečných okuliarov. Boucheron BC 0029S 003 sú moderné okrúhle nadrozmerné okuliare, kde je plávajúci lem zdobený zlatými korálikmi. Kombinácia materiálu a originálneho dizajnu je stelesnením majstrovského umenia pri vytváraní kvalitných slnečných okuliarov Boucheron.

 

slnečné okuliare BOUCHERON BC0029S 003

 

Na pláži, či na ceste do práce oslníte v exkluzívnych slnečných okuliaroch Stella McCartney SC 0128S 005. Tento štýlový model spája v sebe elegantný dizajn a expresivitu. Farba havana v kombinácii so zlatou retiazkou aplikovanou v elegantnom ráme sú to pravé pre dámu, ktorá miluje pozornosť.

slnečné okuliare Stella McCartney SC0128S 005

 

Ako zdokonaliť a osviežiť nadčasový model slnečných okuliarov? Stella McCartney vie ako na to. Minimalistický štýl v použití trblietavej aplikácie v tvare hviezdy perfektne dotvoril elegantný dizajn modelu Stella McCartney MC0101S 001.

 

Stella MCCartney

 

Štýlovým a zároveň majstrovským dielom sú slnečné okuliare Stella McCartney SC0170S. Moderná plochá maska je zdobená ikonickým logom na celej prednej časti okuliarov.

 

slnečné okuliare Stella McCartney SC0170S 005

 

Francúzka elegancia sa odráža v nadčasových čiernych okuliaroch Saint Laurent SL 1 STUD 022. Aplikácia jemných trblietok na hrane výrazného rámu dotvára šarmantný dizajn a estetický vzhľad modelu z dielne Saint Laurent.

 

Saint Laurent SL 1 STUD 022

 

Značku Fendi možno charakterizovať ako výnimočnú a originálnu. Extravagantná elegancia modelu Fendi FF 0358S KB7IR je toho dokonalým dôkazom. Osemuholníkový tvar prednej časti, so striebornými a šedými prvkami, je doplnený malými kryštálikmi a nitmi. Ľahký kovový rám má štíhle straničky s logom Fendi.

 

Fendi

 

Ak upútať, tak vo veľkom štýle! Mačacie oči Fendi FF 0357 G S 086 vás nadchnú eleganciou a ženskosťou. Kombinácia kryštálov a kovu je tou správnou voľbou. Charakteristické logo F na prednej časti okuliarov, dokonale zvýrazní originálny dizajn tohto modelu.

Fendi FF 0357 G S 086

 

Elegantný pozlátený rám modelu ELIE SAAB ES006S 01Q VU zdobia kryštály Swarovski, ktoré dotvárajú jeho jedinečný vzhľad.

 

ELIE SAAB ES006S 01Q

 

 

Pre iný typ tváre sú tu krásne oválne slnečné okuliare ELIE SAAB ES016S 2F7 5B. Bohaté zdobenie kryštálmi Swarovski dáva tomuto modelu punc luxusu.

ELIE SAAB ES016S 2F7

 

 

Originálny dizajn slnečných okuliarov dosiahla značka ELIE SAAB kombináciou špičkových materiálov, akými je kvalitný acetát a kryštáliky. Remeselné spracovanie ELIE SAAB ES027GS 8075B a prepracovaný rám, robia tento kúsok neprehliadnuteľným.

ELIE SAAB

 

 

Módny dizajn a výnimočné talianske remeselné spracovanie definujú kultový štýl Jimmy Choo. Slnečné okuliare Jimmy Choo ETTY/S 807IR majú elegantný dizajn dotvorený prepracovaným zdobením na straničkách.

Jimmy choo ETTY/S

 

Výrazné motýlie slnečné okuliare Jimmy Choo CRUZ G/S 0860/GA, vo farbe havana, zaujmú prepracovanými straničkami. Sú osviežujúcim kúskom tejto sezóny.

 

 

Model Jimmy Choo SIRYN J5G FQ zaujme na prvý pohľad. Jednoliaty tvar rámu je kombinovaný s elegantným kovovým prvkom. Tak ako slnečné okuliare Jimmy Choo SIRYN 807/90 a tieto sú na prednej časti obohatené o výnimočné zdobenie.

 

Jimmy choo SIRYN/S

 

 

Našli ste inšpiráciu medzi najnovšími slnečnými okuliarmi?

Zažiarte v štýlových a kvalitných okuliaroch, ktoré ochránia váš zrak a zároveň vyzdvihnú vašu osobnosť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia