+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Ray-Ban: nájdi odvahu vyjadriť svoje emócie
 
Zobrazení: 1428

Ray-Ban: nájdi odvahu vyjadriť svoje emócie

Ray-Ban: nájdi odvahu vyjadriť svoje emócie
 

Nadčasový štýl, autentickosť a sloboda. To boli vždy základné hodnoty značky Ray-Ban. Teraz prichádza táto svetová značka s novou kolekciou v ktorej vsádza na individualitu každého z nás a odvahu vyjadriť svoje emócie.

Preto odhoď zábrany! #IT TAKES COURAGE.

 

Odvaha nie je len skákaní z lietadla, vystúpení na javisko pred davom ľudí, alebo ísť bicyklom dole kopcom na zadnom kolese. Byť odvážnym je aj cítiť každý okamih a prijímať samého seba, aký sme. Objav sám seba prostredníctvom najnovšej kolekcie Ray-Ban. Pomôže ti k tomu aj inšpiratívna kolekcia fotografií na prekonanie strachu. Buď odvážny a ukáž svoje pravé JA!

 

it-takes-corage-značka-ray-ban

 

„Je nutné mať odvahu veriť v seba samého, byť si vedomý svojich chýb a premeniť ich vo svoje silné stránky tvojej jedinečnej osobnosti“: tak znie hlavné posolstvo ôsmich unikátnych snímok urobených americkým fotografom Markom Seligerom. Každá zo snímok je venovaná niektorej z okuliarových ikon svetovej značky Ray-Ban a podnecuje v tebe objaviť emócie a schopnosť ich naplno vyjadriť!

 

„Otvor svoje srdce“ to vyzýva fotografia v kampani venovanú Ray-Ban ClubRound (RB4246). Ide o spojenie dvoch klasických štýlov do novej legendy. Ray-Ban ClubRound je dôkazom toho, že Ray-Ban praktizuje to čo hovorí. Ak chcete uspieť musíte mať odvahu urobiť zmeny v klasických obľúbených rámoch a dať im modernejší šmrnc vrátane nových farebných prevedení.

 

slnečné-okuliare-Ray-Ban-RB-polarizačné-šošovky

 

Ray-Ban dodáva odvahu vyčnievať z davu a nielen držať krok s ostatnými. To je maximum čo rámom RB4253 môže pre teba urobiť. Dvojitý mostík a najrôznejšie farebné kombinácie ti k odhodlaniu určite dopomôžu. Ostatné je na tebe! Hore hlavu a urob to rovnako ako Ray-Ban. Ukáž kto si a že si za tým stojíš!

 

Byť odvážnym znamená hľadať vždy niečo nové. Tak ako Ray-Ban. Do nových modelov slnečných okuliarov (RB 4226) pridal nové vychytávky, ktorých výsledkom sú ešte viac ľahší a odolnejší rám, jasnejšie farby a zvýraznenie kontrastov.

 

it-takes-courage-Ray-Ban

 

Dopraj si závan čerstvého vzduchu v týchto neľahkých časoch! Súčasťou pozitívnej kampane značky Ray-Ban je aj model RB 4266, ktorý ti práve závan pozitívnej energie s určitosťou dodá. Výber farebnej kombinácie je len na tebe. Je leto, odviaž sa a dopraj si niečo nové, moderné a sexi!

 

it-takes-courage-Ray-Ban-3

 

S novou kolekciou značky Ray-Ban ste v dobrých rukách. Urob zmenu a naber odvahu na slnečné okuliare RB4346. Je kombinácia klasiky, ktorá je doplnená o výrazný mostík. Dopraj si niečo nové, niečo čo ťa oživí a vleje ti do tela novú energiu!

Ray-Ban už svoju odvahu ukázal. Teraz si na rade ty!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia