Ray-Ban ® BLAZE je hitom tohto roku

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Ray-Ban ® BLAZE je hitom tohto roku
 
Zobrazení: 10144

Ray-Ban ® BLAZE je hitom tohto roku

Ray-Ban ®  BLAZE je hitom tohto roku

 

 

 

Ray-Ban ® BLAZE je hitom tohto roku!

Svetová značka Ray-Ban už niekoľko rokov dokazuje, že môže byť pyšná nielen na svoje aviator slnečné okuliare, ale vie ponúknuť kvalitné modely aj inom prevedení. Dnes ti ponúkame výber práve týchto modelov. Iné tvary, nové prevedenie, kvalita Ray-Ban však zostáva. Neváhaj a zoznam sa s hitmi tohto roka! 

 

 

 

Ray-Ban BLAZE 3576N

Hitom tohto roku sa stali bezrámové zrkadlovky v geometrickom tvare. A nie je to vôbec náhoda.  Výnimočnosť slnečných okuliarov Ray-Ban BLAZE 3576N spočíva v tom, že zrkadlovky tvoria celú prednú plochu rámu. Trendová ružovo-zlatá farba skiel je doplnené o zlatý rám. Ide tak o spojenie tých najmodernejších prvkov do jedného dokonalého rámu. Na túto sezónu tak budeš mať vystarané!

 

Ray-Ban BLAZE 3576N

 

 

Ray-Ban BLAZE 3574N

Ak sa ti predchádzajúci model páčil, ale dávaš prednosť okrúhlemu rámu, máme pre teba dobrú správu. Návrhári značky Ray-Ban mysleli aj na teba! K dispozícii máš rovnaký model len v okrúhlom ráme. Ten podčiarkuje nezávislosť a osobitosť jej nositeľky. Ak chceš byť taká, nemala by si premýšľať dlho. Trend je totiž jasný. Okuliare čakajú už len na teba!

 

Ray-Ban BLAZE 3574N

 

Ray-Ban BLAZE 3580N

Podobne ako aviator okuliare, aj mačací tvar rámu je skrátka nesmrteľný. Trend, ktorý začal pred niekoľkými rokmi stále trvá a garantujeme ti, že kúpou tohto modelu neprerobíš! Mačací tvar slnečných okuliarov Ray-Ban BLAZE 3580N  zvýrazní tvoj cit pre štýl a eleganciu. Už nebudeš fádna a nezáživná. Na nose budeš mať totiž to, po čom všetky ženy túžia.

Ray-Ban BLAZE 3580N

 

Ray-Ban BLAZE 3581N

Čo by to bolo, keby sme ti neponúkli tento model aj v ikonickom aviator štýle! Ak si milovníčka pilotiek, tento najnovší model ti nesmie chýbať. Na rozdiel od iných tvarov, tu si môžeš všimnúť dva stredové mostíky. Predná plocha zrkadloviek je však stále jednotná. Na hornom okraji návrhári pridali jemné detaily, ktoré plne korešpondujú so straničkami. Netypické a pritom presne také, na aké pilotky si zvyknutá. Daj šancu tejto novinke, aby ťa naplno okúzlila!

 

Ray-Ban BLAZE 3581N

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia