+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Pre deti ako zo žurnálu
 
Zobrazení: 1168

Pre deti ako zo žurnálu

Pre deti ako zo žurnálu

 

 

Pre deti ako zo žurnálu

Ostré letné slnko už teraz nepáli, ale nebezpečné ultrafialové žiarenie k nám preniká neustále. Je veľmi dôležité chrániť pred ním citlivé detské oči. Originálne a kvalitné slnečné okuliare značky Ray-Ban sú nielen zárukou ich stopercentnej ochrany, ale aj nezameniteľného hviezdneho imidžu. Legendárne modely tejto svetovej značky totiž nájdete aj v detskom prevedení.

 

 

Ako skutoční machri budú vyzerať chlapci aj dievčatá v jedinečných „leteckých“ okuliaroch modelu Ray-Ban Aviator Junior, ktorý sa pýši širokými kultovými šošovkami. Majú ľahký a veľmi odolný rám a nájdete ich v bohatej palete farebných prevedení.

 

 

 

Univerzálny model Ray-Ban Wayfarer Junior je dlhodobým trendom, ktorý je in nielen túto sezónu, ale určite bude aj tú nasledujúcu. Štýlové čierne a aj veselé farebné rámy s nápaditými sklíčkami detský zrak spoľahlivo ochránia. Logo Ray-Ban a ikonické kovové cvočky urobia z dieťaťa kráľa jesenných prechádzok.

 

 

Sofistikovaný look detských slnečných okuliarov Ray-Ban Clubmaster Junior je absolútny módny vrchol súčasnej jesene. Skús, ako roztomilo a štýlovo sadne chlapcom hrubá horná línia, kombinovaná so studenými farbami, a ako dievčatám úžasne pristanú ich červené, fialové alebo ružové odtiene.

 

 

Jemné línie modelu Ray-Ban Chris Junior sú medzi rodičmi mimoriadne obľúbené. Očarila ich najmä ľahkosť, odolnosť a veselý, nevinný dojem týchto značkových slnečných okuliarov. Zelené, červené a modré pogumované rámy sú vyplnené štýlovými zrkadlovými šošovkami.

 

 

 

Pravé dievčenské okuliare pre každú mladú slečnu nesú názov Ray-Ban Izzy Junior. Majú obľúbený retro nádych, vďaka ktorému dievčatká vyzerajú ako z filmu. Trendy zrkadlové sklíčka sú neprekonateľne šik a spoľahlivo chránia zrak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia