+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Objav novú kolekciu okuliarov Michael Kors
 
Zobrazení: 1113

Objav novú kolekciu okuliarov Michael Kors

Objav novú kolekciu okuliarov Michael Kors

 

 

Objav novú kolekciu okuliarov Michael Kors...

Máme horúce informácie o novej kolekcii slnečných okuliarov Michael Kors a chceme sa s tebou o ne podeliť! Poďme spoločne objaviť, čo svetoví návrhári pre nás pripravili na tento rok. Už na prvý pohľad môžeme povedať, že ide o zmes najrôznejších štýlov a modernej elegancie. Presne to, načo si v prípade značky Michael Kors zvyknutá! Ukážeme ti, čo ti túto sezónu nemôže chýbať!

 

 

Ako aj predchádzajúce kolekcie slnečných okuliarov Michael Kors, aj táto, je postavená na tých istých princípoch, ktoré obdivujú tisícky ľudí a desiatky celebrít na celom svete. Ide najmä o jednoduchosť zvýraznenú rafinovanými detailmi a funkčnými prvkami. Nech si vyberieš akýkoľvek model, môžeš si byť istá, že sa ti okuliare budú nosiť pohodlne. Sú totiž určené na relax, či na každodenné mestské prechádzky. Samozrejmosťou je použitie aj tých najmodernejších materiálov. Dlhá životnosť a kvalitné prevedenie okuliarov je tak zaručené.

 

Originálne a pritom elegantné!

Pre jar a leto tohto roka sa návrhári rozhodli zachytiť kúzlo, sofistikovanosť a originalitu interpretácie značky Michael Kors.  Máš tak príležitosť získať obdivované modely zo svetových prehliadkových mól.  Na prvý pohľad ťa zaujmú šošovky v jasných farbách, ako aj stávka na lesklé plochy rámov. Modely tak zachytávajú energiu súčasného sveta tým najlepším spôsobom. Okrem týchto vychytávok jednotlivé modely v sebe skrývajú moderný pôvab. Dokonale sa tak napasujú na tohtoročné outfitové modely, ktoré sa nesú v znamení jednoduchosti, street fashion s prvkami elegancie.

 

Michael Kors okuliare 1

 

Michael Kors okuliare 2

 

Ak sme ťa na nové okuliare Michael Kors navnadili, tak je dobre. Ver, že ti chceme dopriať len to najlepšie, čo je v súčasnosti na trhu dostať. Každý z modelov slnečných okuliarov Michael Kors určený pre jar a leto 2017 disponuje nadčasovým štýlom. Záleží len na teba, či dáš prednosť stále obľúbenému mačaciemu tvaru, výrazným obdĺžnikovým, či elegantným okrúhlym okuliarom.  Stačí si len vybrať to svoje! Na mnohých modeloch môžeš postrehnúť leštené plochy, korytnačí vzor a reliéfy. Dodávajú totiž okuliarom ten správny šmrnc a navždy ti budú pripomínať výnimočnú jar a leto tohto roka!

 

Michael Kors okuliare 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia