+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > NUDOKKI – čo pre nás znamená pes?
 
Zobrazení: 1311

NUDOKKI – čo pre nás znamená pes?

NUDOKKI – čo pre nás znamená pes?

 

Láska, pochopenie, rešpekt.

 

Internetový obchod NUDOKKI vo svojom mene skrýva dva zásadné postoje.

 

Poskytovať profesionálne a precízne služby zamerané na ochranu zraku a zároveň vyjadriť svoju lásku ku psíkom. Inšpiráciou bol náš psík Nudo. Spojením jeho mena a slova occhi, čo znamená po taliansky oči, vznikol aj názov našej spoločnosti.

.

 

Lásku, ktorú nám dá psík, tak to je láska nezištná a bez kompromisov. Takú presne poznáme. Nie je nám ľahostajný osud iných psíkov, ktoré nespoznali priazeň človeka. Dlhodobo finančne podporujeme dobrovoľníkov, ktorí sa rozhodli pomôcť zatúlaným psíkom. Aj naši zákazníci majú možnosť prispieť malou sumou k záchrane psíkov v útulkoch v Šali, Seredi a Veľkom Mederi. Naši priaznivci o tejto skutočnosti vedia a za ich podporu sú im vďačné hlavne opustené psíky.

 

 

láska k zvieratám

 

 

Pochopenie – Mať psíka, to je nielen vzájomná láska, ale aj pochopenie. Pochopenie pre potreby zvieraťa, ale aj človeka. Dlhoročný vzťah so psami, ktoré tvoria a formujú podstatné obdobie nášho života, nás naučili, že psík je živý tvor so svojimi nárokmi. S radosťou privítame zákazníka v našej predajni aj s jeho štvornohým kamarátom, avšak ak sa jedná o vačšie plemeno je dôležité, aby ho majiteľ vedel zvládnuť.

 

pochopenie

 

 

Rešpekt – Byť majiteľom psíka, to je aj zodpovednosť. Zodpovednosť za jeho život a zároveň aj za jeho správanie. Náš psík Nudo je často našim spoločníkom aj v práci. Pokiaľ treba, rešpektujeme skutočnosť, že nie každý zákazník je milovníkom zvierat a nemá potrebu sa kontaktovať s našim štvornohým pomocníkom. Výchovou psíka a rešpektovaním priania človeka sa vždy nájde tá správna rovnováha vzájomného vzťahu. I napriek veľmi nepríjemnému incidentu s iným psíkom, sme nezanevreli na akéhokoľvek plemeno. Rešpektujme ich potreby, rešpektujme bezpečie ľudí. Nevychovaný pes, ktorý ignoruje svojho pánička, je jeho vizitkou. Nezatracujeme psíka, berieme na zodpovednosť jeho majiteľa.

 

 

rešpekt

 

 

 

láska k zvieratám

 

 

Láska, pochopenie a rešpekt – základ, ktorý platí vo vzťahu medzi ľuďmi a zároveň aj v postoji k našim štvornohým priateľom.

 

Tento krátky blog by sme Vám chceli napísať ako vysvetlenie na možno neštandardný príspevok na Instagrame, ktorý sme vo stredu zverejnili. Nerozlišujeme medzi plemenami psov, všetky sú nám rovnaké....len sme za zľakli, že prídeme o to, načom nám veľmi záleží :-)

 

ďakujeme

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia