+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Nosiť ikonické logo F je „IN"
 
Zobrazení: 1412

Nosiť ikonické logo F je „IN"

Nosiť ikonické logo F je  „IN

Taliansky módny dom Fendi vie ako na seba správne upútať. Ich výrobky sa vyznačujú nielen precíznym spracovaním a charakteristickou extravagantnou eleganciou, ale tiež nezvyčajnými detailmi. Jeden detail spája všetky ich výrobky.

Neprehliadnuteľné typické pootočené F, nájdeme na slnečných okuliaroch značky Fendi v podstate všade. Na ráme, na sklách, na straničkách, na ich koncoch.

Prečo nie? Veď značka Fendi je synonymom vyspelej módy, hravej tvorivosti a luxusu. Milovníkov značky Fendi spájajú práve tieto atribúty.

Slnečné okuliare Fendi FF 0375/G/S zaujmú elegantným tvarom a prepracovaným nosníkom. Tieto trošku iné „pilotky“ vám poskytnú nielen dokonalú ochranu, ale aj komfort pri ich nosení. Výber z viacerých farebných modelov nebude jednoduchý!

 

FENDI FF0375/S

 

Ak ste sa nevedeli doteraz rozhodnúť, tak slnečné okuliare Fendi FF 0377/S vám rozhodovanie určite neuľahčia. Krásne jednoliate slnečné okuliare majú rám vyrobený z kvalitného acetátu. Sú ľahké a talianske remeselné spracovanie je zárukou ich vysokej kvality.

 

FENDI FF0377/S

 

Pre dámy, ktoré sa neboja zaujať pozornosť okolia skutočným originálnym kúskom, určite osloví model Fendi FF 0377/S. Výrazný geometrický tvar rámu je doplnený výnimočným prvkom. Tým je nesporne logo značky v tvare F, vytvorené z drobných kamienkov.

 

FENDI FF0377/S

 

 

Slnečné okuliare ako šperk! Presne tak na vás zapôsobia modely z radu Fendi FF 0380/S. Jemný, ľahký kovový rám je doplnený logom značky F vo forme šperku.

 

FENDI FF0380/S

 

FENFI FF0380/S

 

 

Zdá sa vám, že svet je málo farebný? Značka Fendi vás presvedčí o opaku. Slnečné okuliare Fendi FF 0399/S uspokoja vašu fantáziu. Skutočne extravagantný dizajn a farebné kombinácie skiel je vyjadrením dizajnérskeho kumštu a perfektného remeselného vyhotovenia. Kovové F, na prednej časti okuliarov, dotvára toto umelecké dielo.

 

FENDI FF0399/S

 

 

 

Mačací tvar bezrámových slnečných okuliarov Fendi FF 0400/S a odvážne farebné kombinácie skiel vás presvedčia, že je si z čoho vyberať.

 

FENDI FF0400/S

 

 

Pre konzervatívnejšie dámy značka Fendi prináša elegantné slnečné okuliare Fendi FF 0397/S.

 

FENDI FF0397/S

 

 

Slnečné okuliare Fendi FF 0384/S dokonale vystihujú logomániu značky Fendi. Charakteristické písmeno F je aplikované v tele rámu. Ozdobný prvok na obrube skiel a na konci straničiek je osviežením dizajnu tohto modelu.

 

FENDI FF0384/S

 

 

 

Kto by nespoznal značku Fendi? Modely slnečných okuliarov Fendi FF M0068/S nenechajú nikoho na pochybách, že dizajnéri svoju tvorbu skutočne milujú.  Nadčasové „pilotky“ v kombinácií ušľachtilého kovu a kvalitného plastu, sú doplnené vygravírovaným logom Fendi na straničkách a nosníku. Extravagantné ukončenie straničiek písmenom F je dôkazom, že značka Fendi je jednoducho rozpoznateľná.

Fendi FF M0068/S

 

Nosiť ikonické logo F je predsa „IN“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia