+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Nasleduj hviezdy s Versace Greca STARS
 
Zobrazení: 1591

Nasleduj hviezdy s Versace Greca STARS

Nasleduj hviezdy s Versace Greca STARS
 

Najnovšie modely okuliarov s gréckymi motívmi dokazujú, že svetoznáma značka Versace je na svojom tvorivom vrchole.

V aktuálnej kampani na svoju najnovšiu kolekciu Greca Stars sa novou tvárou značky stala slávna modelka Gigi Hadid. Grécke motívy, kryštáliky Swarovski a jedna z najkrajších žien na svete vytvárajú tie pravé ingredencie novej kolekcie Versace Greca Stars.

 

Hlavným motívom nových exkluzívnych modelov slnečných ako aj dioptrických okuliarov je najmä hrdosť a sila individuality každej z nás! Na to slúžia luxusne a bezchybné detaily a exkluzívnymi kryštálikmi Swarovski. Práve tie dopĺňajú kolekciu o unikátne detaily a vytvárajú z noviniek niečo skutočne výnimočné.

 

0VE2171B

 

Mladá kalifornská modelka a hviezda prehliadkových mól Gigi Hadid sa stala tvárou tejto novej kolekcie. Je populárna najmä na sociálnych sieťach.  O jej správnom výbere dokazuje fakt, že si ju vybrala sama Donatella Versace. Verne tak zobrazuje všetky atribúty tejto novej kolekcie. Skutočnou hviezdou sú však okuliare Greca Stars (VE2171B).

 

Skutočná Versace žena!  

Tieto okuliare sú ako stvorené na leto! Do kovového rámu s dvojitým mostíkom je vsadených 296 vzácnych kryštálov Swarovski. Unikátny dizajn slnečných okuliarov Versace 2171B je dostupný v rôznej škále farieb aby tak dokonale ladil k tvojmu štýlu. Môžes si vybrať klasické strieborné, alebo zlaté prevedenie. Na výber je aj bledozlatá kombináciu s hnedými šošovkami ako aj matno čierna – bronzová s tmavošedými šošovkami. Najväčším ťahákom je však farba matná armádna farba doplnená o zelenú farbu šošoviek. Práve tento model sa stal aj ústredným modelom celej reklamnej kampane. Elegantný tvar, grécke motívy a kryštáliky Swarovski dokazujú, že toto je to pravé pre skutočné Versace ženy!

 

Ak hľadáte obdobný rám, ale v prevedení cat eye, máme pre vás dobrú správu. Značka Versace udávaj trendy aj pri mačacích okuliaroch!. Štíhly kovový rám svetlozlatej farby VE2172B je navrhnutý tak, aby odrážali dokonalý vkus a štýl. Vláčne krivky, čisté línie a tie najnovšie módne štýly sú charakteristickým znakom tejto novinky Versace. Odvekú drzosť a rebéliu značky Versace stelesňuje model VE4316B. Na prvý pohľad čisto dámska záležitosť spojená s citlivo vsadenými detailmi. A to všetko v štíhlom a kovovom ráme.

Versace 2171B

 

 

Versace 2171B 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia