+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Michael Kors- Hviezdne okuliare sezóny
 
Zobrazení: 2422

Michael Kors- Hviezdne okuliare sezóny

Michael Kors- Hviezdne okuliare sezóny

 

Michael Kors- Hviezdne okuliare sezóny!

Jennifer Lopez, Heidi Klum, Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones či Michelle Obama. Všetký sú to módne ikony, ktoré určujú trendy. Spoločné majú aj to, že sú fanúšičkami značky Michael Kors.  Vstúp aj ty do sveta luxusných značkových okuliarov. Ukážeme ti modely, ktoré sú práve trendy a ktoré u teba nemôžu chýbať!

 

slnečné okuliare MK 1020

Novinka z dielne Michael Kors nie sú len „obyčajné“ okuliare, alebo módny doplnok. Vypovedajú o súčasnej dobe. Zlatá, alebo strieborná farba značkového rámu sa hodí ku každej farby pleti a sú tak nápadnejšie ako klasické čierne okuliare. Výhodou je aj to, že strieborná farba je aj univerzálna k tvojmu akémukoľvek outiftu. Súčasne je odvážne, ale pritom šarmantne nakombinovaná s modrými šošovkami. V zlatom ráme sú zase osadené šošovky zlatohnedej farby. Štýlovosť zdôrazňuje aj tvar okuliarov, ktorý ma podobu motýlích krídiel. Je tak jedno či si ich dáš do luxusnej spoločnosti, alebo len do mesta. V každom prípade budeš vyzerať okúzľujúco!

slnečné okuliare MK 1020

 

slnečné okuliare MK 1010

Sama dobre vieš, že keď si vyberieš mačacie okuliare, urobíš dobre. Vsaď na istotu, podobne ako návrhári značky Michael Kors. Oni totiž vedia, že mačacími okuliarmi nič nepokazia, preto k nim nakombinovali trendové tvary a decentné detaily. Sú veľmi pohodlné na každodenné nosenie. Odtiene šošoviek sú veľmi príjemné aj na čítanie vonku počas slnečných dní. Súčasne vo svojom nadčasovom dizajne z nich cítiť eleganciu, luxus a sofistikovanosť.

slnečné okuliare MK 1010

slnečné okuliare MK 1010 2

 

 

slnečné okuliare MK 5007

Pilotky, podobne ako mačacie okuliare, sa tešia obľube na celom svete. Dokazuje to aj novinka z dielne Michael Kors. Pilotky sú vybavené dvojitým mostíkom na dosiahnutie želaného retro vzhľadu. Vďaka najmodernejším materiálom sú však veľmi ľahké a zaručia ti príjemné nosenie za každých okolností. Ružovozlaté šošovky sú osadené do dvoch farebných rámov. Na výber máš klasické čierne prevedenie, ktorým nič nepokazíš. Odporúčame však zlatý rám, ktorý viac podčiarkne tvoj zmysel byť okúzľujúca a trendy.

slnečné okuliare MK 5007

 

slnečné okuliare MK 2047

Ak sa chceš na prvý odlíšiť od ostatných a vystúpiť z nudného priemeru, máme pre teba jeden horúci tip! Značkové okuliare Michael Kors totiž pripravili na tieto mesiace niečo špeciálne. Ide o pilotky zasadené do najnovších trendov. Na výber máš ružovú, alebo zlatú farbu rámu v ktorom sú osadené strieborné šošovky. Sú dokonalým doplnkom pri leňošení na pláži, na ceste do kancelárie, alebo len na behanie po meste. Je tu len jeden nepatrný háčik. Budete priťahovať všetky závistlivé pohľady!

 

slnečné okuliare MK 2047

 

slnečné okuliare MK 1012

Na rozdiel od predchádzajúceho modelu, tieto pilotky značky Michael Kors zaujmú najmä zvýraznenou hornou časťou očnice, ktorá elegantne kopíruje šošovky a dvojitý mostík. K tomu návrhári model zasadili do štýlovej zlatobielej farby. Na prvý pohľad pripomínajú zlatobielu výzdobu francúzskych zámkov. Nedajte sa ale zmiasť. Tento model kombinuje to najlepšie, čo v súčasnosti sa od kvalitných okuliarov očakáva.  

slnečné okuliare MK 1012

 

slnečné okuliare MK 1005

Ak ta neoslovili „štandardnejšie modely“ z dielne značky Michael Kors, tak ta tento model zaručene dostane. Klasické pilotky sú totiž doplnené leopardím vzorom na očnici, alebo na straničkách. Nuda pri tejto novinke zďaleka nehrozí. Odhoď zábrany a staň sa mestskou šelmou. Veď tvoja korisť je skutočne blízko. Vyber si túto novinku a lov sa môže začať!

slnečné okuliare MK 1005

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia