+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Meno zračí mnoho. Nudokki?
 
Zobrazení: 1132

Meno zračí mnoho. Nudokki?

Meno zračí mnoho. Nudokki?
 

Milí priatelia, viacerí z vás sa pýtali, prečo sa náš e-shop so značkovými okuliarmi volá Nudokki. Odpovedá vám Klaudia Poórová, šéfka obchodu.

 
Klaudia, čo sa skrýva za názvom Nudokki? Prečo si sa rozhodla nazvať váš e-shop?

 

 

 

 

 

 

 

Pohrávala som sa s viacerými nápadmi, no dôležité bolo pre mňa, aby názov reprezentoval hneď viacero hodnôt. Výber naozaj nebol jednoduchý, napokon však rozhodlo srdce. Mám totiž veľmi rada nielen štýlové a originálne talianske okuliare, ale aj nášho psíka menom Nudo. Toto meno sa mu hodí, pretože je to naháč a po taliansky sa nahý povie nudo. :-) Lásku k psíkom som sa rozhodla prejaviť aj podporov dobrovoľníkov, ktorí pomáhajú zatúlaným psíkom v Šali, Seredi a blízkom okolí. Pomáhame im my a aj naši zákazníci. Kúpou našich slnečných a dioptrických okuliarov totiž prispievajú dobročinným útulkom.

 

pes Nudo 2

 


Polovicu názvu sme už rozlúštili, ale čo ten zvyšok?


Zvyšné „okki“ som si tiež prisvojila z taliančiny, ktorá slovom occhi označuje oči. Prinášať ľuďom špičkové okuliare, ktoré prispievajú k zdraviu a kráse našich zákazníkov, je predsa naším hlavným poslaním. Spojene Nudokki tak v sebe nesie nielen lásku k psíkom, ktorým chceme zabezpečiť šťastie, ale aj „nahé oči“, ktoré chceme zaodieť do toho najkvalitnejšieho a najkrajšieho, čo na trhu je.

Originálne modely svetových módnych značiek, spoľahlivé služby a chuť pomáhať – to všetko v sebe skrýva Nudokki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia