Lahôdky od FENDI

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Lahôdky od FENDI
 
Zobrazení: 1658

Lahôdky od FENDI

Lahôdky od FENDI
 

Pre všetky milovníčky slnečných okuliarov značky FENDI máme skvelú správu! Zo širokého okolia iba u nás nájdeš najväčšiu ponuku obľúbených ako aj najnovších modelov skladom.

 

Ak by si sa chcela presvedčiť o kráse týchto modelov naživo, stačí navštíviť Optiku Klaudia v Galante, kde sú všetky modely vystavené.  Ak sa nevieš dočkať a chceš ich vidieť tu a teraz, splníme ti aj toto prianie a ukážeme ti najlepšie kúsky z aktuálnej ponuky.

 

 

okuliare Fendi

 

 

okuliare Fendi 2

 

 

FENDI 0041

Týmto modelom ulahodíme všetkým mačacím jazýčkom! Moderný rám slnečných okuliarov FENDI 0041 dýcha vintage štýlom. Neprehliadnuteľné mačacie oči sú vkusne doplnené výraznými a trochu drzými detailmi, ktoré spolu však dotvárajú harmonický celok. Dokonale ladia k tomu tenké, farebne zladené a pritom stále elegantné straničky.

 

okuliare Fendi 3

 

 

FENDI 0060

„Život je pevne v mojich rukách!“ Slnečné okuliare FENDI 0060 sú určené pre tých, ktorí vedia čo chcú a ako to chcú dosiahnuť. Neboj sa odhaliť svoje sebavedomie a odhodlanie uspieť v dnešnom neľútostnom svete. Jemne futuristický rám s výraznými detailmi a tenkými straničkami ti k tomu dopomôže!

okuliare Fendi 4

 

okuliare Fendi 5

 

 

FENDI 0149

Tento model slnečných okuliarov bol navrhnutý pre ľudí, ktorí sa pozerajú do budúcnosti. Úžasný futuristický dizajn rámu spolu s očarujúcou eleganciou si jednoducho zamiluješ! Je to ta pravá kombinácia vyzývavého štýlu a súčasnej elegancie. Okrúhly rám je totiž doplnený modernou špicatou očnicou. Celkový výzor dotvára kovová stranička.

 

okuliare Fendi 6

 

FENDI 0040

Ak si presýtená výraznými rámami slnečných okuliarov, exkluzívna značka FENDI pripravila model 0040 práve pre teba. Bezrámové slnečné okuliare sú doplnené len výraznými kovovými detailmi. Vytvárajú tak dojem priamočiarosti, bezprostrednosti a úprimnosti. Presne, ako si ty sama!

 

okuliare Fendi 7

 

FENDI 0177

Ak sa nevieš rozhodnúť, či chceš mačací, alebo špicatejší rám, značka FENDI pripravila unikátnu kombináciu, ktorá ti zaručene sadne. Presvedčíš nimi okolie, že vieš, čo sa práve nosí! Slnečné okuliare FENDI 0177 ti vyšperkujú imidž do dokonalosti. Tak zahoď zábrany a počúvaj svoje vnútorné ja. To predsa túži po FENDI 0177.

okuliare Fendi 8

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia