Jesenné farby

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Jesenné farby
 
Zobrazení: 1025

Jesenné farby

Jesenné farby

Súčasná móda je, čo sa týka farieb, veľmi veľkorysá. Či už sa to týka samotného oblečenia alebo voľby vhodných doplnkov. Výber farby veľakrát odráža mentalitu ľudí. Je pre nás inšpiráciou, je to moment, kedy sa chceme cítiť dobre.

 

Príchod jesene v nás evokuje celú škálu farieb, ich kombinácií a súvislostí s celkovým outfitom. Výrazné farby v prírode jasne naznačujú, že sa pri ich výbere a zladení rozhodne nudiť nebudeme.

 

Dolce & Gabbana

 

Slnečné okuliare už dávno nie sú záležitosťou leta, ale neodmysliteľným doplnkom a ochranným prostriedkom nášho zraku po celý rok.

Pri výbere vhodných slnečných okuliarov zohráva hlavnú úlohu ich dokonalá funkčnosť a samozrejme aj nevyhnutný komfort pri ich nosení. Zvučné módne značky sa pri tvorbe svojich modelov nechávajú inšpirovať nielen dokonalými tvarmi, ale aj nespočetnými farebnými kreáciami.

 

 

Model luxusnej značky Bottega Veneta BV0209S 004, v zlato-hnedej kombinácii, upúta dokonalou eleganciou a čistými líniami. Kovový materiál zvýrazňuje kontúry týchto slnečných okuliarov a podčiarkuje ich ženskosť.

 

slnečné okuliare Bottega Veneta BV0209S

 

 

Novinka z dielne Jimmy Choo DONNA/S je vyjadrením rafinovanosti a pôvabu. Farba havana dodáva slnečným okuliarom elegantný a zároveň provokatívny vzhľad. Výrazný tva okuliarov a jemné straničky dotvárajú ich celkový pôvab.

 

jimmy CHOO

 

 

 

Bestsellerom tejto jesene sú slnečné okuliare Saint Laurent SL 181 LOULOU-006. Ich odvážny dizajn je v dokonalej harmónii tvaru a farieb. Je vyjadrením romantiky a estetiky. Dámy s týmito okuliarmi sa jednoducho neboja byť samy sebou.

 

SAINT LAURENT LOU LOU

 

 

O značke Dolce & Gabbana sa hovorí, že je kráľovnou módy. Slnečné okuliare Dolce Gabbana DG4359 32148G sú prepojením krásy a zmyselnosti. Rám je vyrobený zo špičkových materiálov v zaujímavom farebnom prevedení. Jemný zlatý nosník je doplnený ikonickým „Cuore Sacro“ – Posvätné srdce - na straničkách.

 

slnecné okuliare Dolce Gabbana DG4359

 

 

Farby jesene prinášajú širokú škálu kombinácií a nápadov. Jednoducho, jeseň je krásne farebná.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia