+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Jasnejší svet s Ray-Ban Chromance! Jasné?
 
Zobrazení: 2330

Jasnejší svet s Ray-Ban Chromance! Jasné?

Jasnejší svet s Ray-Ban Chromance! Jasné?

 

 

Jasnejší svet s Ray-Ban Chromance! Jasné? :-)

Hovorí sa, že zvyk je železná košeľa. V prípade okuliarov to platí dvojnásobne. Neraz si totiž neuvedomuješ, že okuliare ktoré máš na nose, časom ti nemusia poskytovať požadovaný komfort.  Značka Ray-Ban si to uvedomuje a preto priniesla na trh novú kolekciu Chromance s revolučnou technológiou, ktorá ti urobí tvoj svet jasnejším!

 

Nádherné farby, dokonalý kontrast, jasnosť zasadená do nadčasových modelov plných štýlu a elegancie. To sú základné prednosti, ktoré oceníš v najnovších modeloch kolekcie Ray-Ban Chromance. O tom, že ide o prvotriedne modely nemusíš pochybovať. Tento rok značka Ray-Ban oslavuje 80-te narodeniny a tak si na aktuálnej kolekcii  dala skutočne záležať. Tak ako vždy, aj tieto  modely udávajú trendy budúcnosti. Spájajú v sebe totiž priekopníctvo v inovatívnych technológiách, použitých materiáloch spojených s rokmi overeným dizajnom, ktorý ti jednoducho pristane!

 

ray-ban chromance

 

 

 

Farby, kontrast, jasnosť

Návrhári a dizajnéri totiž vedia, že pohodlie slnečných okuliarov nie je len o ich tvare, ale aj kvalitných šošovkách. Revolučná technológia kladie dôraz na farebné šošovky, ktoré sú schopné zaostriť aj na najmenší detail. Obraz je tak dokonale jasný. Jednotlivé farby a odtiene sú k tomu vykreslené verné realite. Dopomáha tomu 6- vrstvová antireflexná úprava, ktorá maximalizuje kontrast, jednotlivé textúry, ako aj obrysy.  Jednoducho vidíš cez ne tak, ako máš!

Aby toho nebolo málo, najnovšie modely Ray-Ban Chromance poskytujú maximálnu ochranu pred škodlivým UV žiarením. Kvalitný polarizačný filter totiž efektívne eliminuje všetky rušivé odrazy a odlesky. Výrazne namáhajú oči a tieto slnečné okuliare sú schopné sa s tým vysporiadať. Tak ako aj pri iných modeloch, aj tieto sú testované voči nárazom, poveternostným vplyvom, alebo nečakaný udalostiam, ktoré by mohli poškodiť tvoje oči.

 

 

ray-ban chromance lenses

 

 

 

Tvoj svet bude jasnejším!

Šošovky v aktuálnych modeloch Ray-Ban Chromance sú tak kombináciou všetkých týchto prvkov, Vytvoria ti tak skutočný komfort, ktorý od kvalitných okuliarov očakávaš.  Určite oceníš aj špeciálny hydrofóbny povlak a pútavý farebný prechod zrkadlových šošoviek. Sú tak vhodné aj tvojej najrôznejšej outdoorovej aktivite, ale aj počas bežného dňa. Priprav sa na nový zážitok. Objav Ray-Ban Chromance!

 

 

ray-ban chromance lenses 2

 

zdroj: www.luxottica.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia