+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Fašiangy sú tu...
 
Zobrazení: 1108

Fašiangy sú tu...

Fašiangy sú tu...
Fašiangy sú symbolom radosti, veselosti, hojnosti a zábavy. Je to obdobie od Troch kráľov do Popolcovej stredy. Tradícia fašiangov je spojená so zábavou, plesmi a bálmi. Je to obdobie prechodu od zimy do jari.

Je to čas, kedy sa nám ponúka možnosť objaviť sa v spoločnosti v oslnivých róbach, elegantných oblekoch, ktoré sú dotvorené krásnymi šperkami a doplnkami. Všetko je krásne, elegantné, trblietavé...

Také sú aj originálne slnečné okuliare z dielne svetových dizajnérov, ktorí použitím unikátnych materiálov vytvorili kúsky, ktoré nielen chránia oči, ale zároveň sú šperkom.
  Z ponuky NUDOKKI vám predstavíme niekoľko krásnych kúskov svetových značiek, akými nesporne sú Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Fendi, Miu Miu a mnohé ďalšie.


 
Extravagantná elegancia sa skrýva v slnečných okuliaroch Fendi FF0324. Sú jemné a zároveň výrazné. Aplikácia kamienkov Swarovski na prednej časti rámu, robí tieto slnečné okuliare výnimočnými.

Fendi FF0324





Model Fendi RIBBONS AND PEARLS FF 0296 s kvalitným plastovým polorámom je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. Perličky na ráme tohto kúska dokonale dotvárajú neodmysliteľný šarm značky Fendi

Fendi RIBBONS AND PEARLS FF 0296




Značka Boucheron je najstaršou šperkárskou spoločnosťou založenou v Paríži. Slnečné okuliare Boucherron BC0029S-005 sú dokonalým stvárnením luxusu, estetického stvárnenia a šperkárskeho umenia.

Slnečné okuliare Boucherron




Modely slnečných okuliarov JIMMY CHOO ANDIE/S J7QM3 a JIMMY CHOO ANDIE N/S 807/9O sú zdobené s rafinovanými trblietavými detailmi. Zaujmú svojim sofistikovaným prepracovaním a pôvabom.

JIMMY CHOO ANDIE/S




Slnečné okuliare Dolce & Gabbana DG 4349 z kolekcie „Cuore Sacro“ – Posvätné srdce sú vyjadrením tvorcov tejto značky. Srdce – symbol lásky sa v ich tvorbe objavuje aj v dekoratívnom kontexte. Tento reliéfny detail s monogramom DG a kovovým lemovaním v srdci vytvára elegantný prvok, ktorý je hlavnou črtou týchto slnečných okuliarov.

Dolce & Gabbana DG 4349 z kolekcie „Cuore Sacro“


DG Cuore Sacro





Hravosť slnečných okuliarov Miu Miu 03SS VAV6Q0 je vyjadrená v originálnom dizajne, farebnej kombinácii s elegantnými kamienkami na očnici. Kúsok, ktorý zaručene zaujme a očarí.

Miu Miu 03SS VAV6Q0





Slnečné okuliare Swarovski SK0197 33U majú v sebe štýl a kreativitu. Spojenie nadrozmerných okuliarov s jemnými kryštálmi, podčiarkuje individualitu a modernú ženskosť.


SK0197 33U





Dokonalým vyjadrením luxusu a výnimočnosti sú slnečné okuliare Bottega Veneta BV0101S 003. Elegantný a inovatívny dizajn tohto modelu sa opiera o dokonalú funkčnosť a špičkové materiály. Skrýva v sebe osobitosť a sebaistotu.

slnečné okuliare Bottega Veneta BV0101S 003



Vybrali ste si niektoré okuliare zdobené Swarovski kamienkami, perlami, či inými nápaditými prvkami?

Sú extravagantné, rafinované, hravé a výnimočné. Tieto okuliare nosia dámy, ktoré sa neboja zaujať.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia