+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Dior novinky v optike NUDOKKI v Bratislave
 
Zobrazení: 3105

Dior novinky v optike NUDOKKI v Bratislave

Dior novinky v optike NUDOKKI v Bratislave

 

 

Dior novinky v optike NUDOKKI v Bratislave

Novinky značky Dior dorazili aj do Nudokki! V našej predajni na Bajkalskej ul. 10/B v Bratislave máte teraz možnosť uvidieť najchytenejšie svetové modely na jednom mieste. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči, čo budete nosiť v najbližšom období. 

 

slnečné okuliare DIORIZON1

Na tomto modeli sa návrhári doslova vyšantili. Značka DIOR svojej povesti ako nositeľky najnovších trendov tak nie je nič dlžná. Na prvý pohlaď mohutné okuliare sú jemne orámované zlatou farbou. Tak ako aj iné modely, aj táto novinka DIORIZON1 preferuje čisté línie. Minimalistické detaily tak nenarúšajú dojem z tohto umeleckého diela.  

 

slnečné okuliare DIOR LIA

Druhá novinka je z iného súdka. Pre slnečné okuliare DIOR LIA z aktuálnej kolekcie jeseň / zima 2017 je charakteristický nadrozmerný aviator štýl. Kúzlo okuliarov tkvie v tom, že samotný rám je čiastočne transparentný. Zvýrazňuje tak jednotlivé odtiene farieb a vytvárajú z okuliarov skutočne netradičný doplnok outfitu.

 

slnečné okuliare DIOR EVOLUTION

Odvaha dosiahnuť nemožné. Aj tak by sa dala opísať novinka DIOR EVOLUTION, ktorá má za cieľ reinkarnovať aviator štýl okuliarov. Dominantným prvkom je výrazný mostík s kovovou hviezdou v strede. Tá ma evokovať odvahu a talent zakladateľa tejto vychýrenej svetovej značky.

 

slnečné okuliare DIOR GAIA

Návrhári v najnovšej kolekcii na jeseň /zimu 2017 nezabudli aj na fanúšičky oversize okuliarov. Je ním model DIOR GAIA. Hrubé očnice na vrchnej a spodnej strane vytvárajú zábranu medzi tajomnou ženskou krásou a prvoplánovou vyzývavosťou. Decentné farebné kombinácie vytvárajú z modelu príjemnú záležitosť.

 

 

slnečné okuliareDIOR NEBULA

Už len pre túto novinku sa oplatí prísť k nám na predajňu. Na rozdiel od ostatných aviator noviniek značky DIOR sú tieto určené skôr pre tie, ktoré majú cit pre detaily a jemnú prácu návrhárov. Pre celý rám je charakteristická striedmosť a zaoblenosť. Nenájdete tu ostré, alebo výrazne hrany. Všetky prvky sú v súlade s vašim pocitom. Byť jemná a dokonalá za každých okolností.

 

slnečné okuliare HARD DIOR

Zatiaľ čo predchádzajúci model bol striedmy. Túto novinku v tvare aviator charakterizuje jemnosť.  Na prvý pohľad krehký rám je „vyzbrojený“ mostíkom v ktorom sú umiestnené kamienky. Okuliare tak už na prvý pohľad každému ukazujú, že nejde len tak o obyčajný kúsok. Je to luxus ako sa patrí!

 

slnečné okuliare Christian Dior

 

slnečné okuliare Dior

 

optika Nudokki - značkové okulire Dior

 

 

 

slnečné okuliare DIORSYMETRIC

Tieto okuliare to hovoria jasne! DIORSYMETRIC je vlajkovou loďou súčasnej generácie slnečných okuliarov. Menej výrazne detaily sú rafinovane skryté. Udržujú tajomstvo vašej krásy dostatočne ukryté. Objaví ho len ten, kto sa uprene zadíva na vás. Ten ocení nielen vašu krásu, ale aj štýl okuliarov z dielne svetoznámej značky DIOR.

 

slnečné okuliare DIORAMAMINI

Milovníčky lesklých a minimalistických okuliarov zbystrite pozornosť! Okuliare DIORAMAMINI vsadili na celokovovú konštrukciu. Okrúhle šošovky so zvýraznenou očnicou evokujú stále obľúbený mačací štýl. Leštený kov zdôrazňuje luxus, ktorou tento model a skutočne oplýva. Tento pocit umocňujú aj netradične jemné bočnice okuliarov.

 

slnečné okuliare DIORAMA 1, 2 a DIORAMA O1

Tieto modely sa zapáčia každej mladej kozmopolitnej dáme. Luxus týchto modelov je totiž dych berúci.  Spájajú eleganciu s moderným street prvkami a vytvárajú sofistikovaný moderný štýl. Získate tak podstatu súčasnej krásy. Na výber máte DIORAMA 1a 2 v mačacom prevedení, alebo obdĺžnikový tvar pri modeli DIORAMA O1.

 

 

slnečné okuliare VERYDIOR1N

Je len málo značiek slnečných okuliarov na svete  vedia, čo my ženy, skutočne máme radi a čo sa nám páči. Okuliare VERYDIOR1N to dokazujú na plnej čiare. Ako aj ostatné modely úspešne spájajú luxus s najnovšími trendmi.  Hladké očnice, ktoré sa dostávajú čoraz viac do popredia, sú doplnené o jemný motív na straničkách.

 

slnečné okuliare DIORLADY

Staňte sa aj vy DIORLADY! Nepotrebujete k tomu veľa. Stačí si nasadiť na tvár tento zaujímavý model okuliarov. Tie symbolizujú chuť do života, nikdy nevyčerpateľnú energiu a jemné detaily kúzlo života. Byť DIORLADY  je životný štýl. Povedz to všetkým týmito okuliarmi! 

 

 

slnečné okuliare DIOR REFLECTED a DIOR SO REAL

Dva stále obľúbené modely, pre ktoré návrhári pripravili nové farebné kombinácie. Zatiaľ čo DIOR REFLECTED sú pilotky na moderný spôsob, druhý model DIOR SO REAL je netradičný okrúhly štýl okuliarov určené pre každú modernú ženu. Ide o srdcovky mnohých žien a preto si dajte pozor na napodobneniny tohto  obľúbeného modelu. Na trhu ich nájdete neúrekom. Originálne produkty a širokú paletu farieb máme dostupnú pre obidva modely. Ak by ste chceli nejakú špeciálnu, na vyžiadanie vám ju radi zabezpečíme.

 

slnečné okuliare DIOR LADY1N

Ak ste uvažovali nad dioptrickými slnečnými okuliarmi, máme pre vás jedno odporúčanie. Model DIOR LADY1N je na to priam predurčený. Je charakteristický tým, že ide o jemne hrubší model, do ktorého sa hodia dioptrické šošovky. Je to dlhoročne obľúbený model, ktorý máme stále skladom. Ak chcete byť štýlová aj s dioptrickými slnečnými okuliarmi.  DIOR LADY1N je ten pravý.

 

 

slnečné okuliare DIOR SIDERAL

Na rozdiel od noviniek, model DIOR SIDERAL, patrí medzi overené klasiky. Zaradili sme ho do výberu pre svoj charakteristický DIOR štýl. Vy už nemusíte povedať ani slovo. Všetko o vás povedia okuliare DIOR SIDERAL. 

 

 

slnečné okuliare DIOR NIGHTFALL

Stálica na popredných miestach predaja, model DIOR NIGHTFALL, reprezentuje všetko, čo značka DIOR celé roky úspešne symbolizuje. Je ňou luxus a dokonalosť po každej stránke. Jemné prvky, minimalizmus po každej stránke. Nechajte hovoriť okuliare za vás!

 

slnečné okuliare DIOR MANIA 1 a 2

Veľmi obľúbené modely značky DIOR sú rámy MANIA 1 a 2.  Tieto okuliare a návrhárom značky DIOR skutočne vydarili. Celým okuliarom dominuje okrúhly rám, ktorý však na prvý pohľad okrúhlo nevyzerá. Môže zato netradičné riešenie šošoviek. Výrazný je aj dvojitý mostík, ktorý rám zjemňuje. A to aj tým, že priznáva nity, ktorými je uchytený mostík ako aj bočnice. Mostík nájdete vo verzii DIOR MANIA 1. Ak vás mostík nezaujal, dajte prednosť verzii DIOR MANIA 2.

 

dioptrické okuliare DIOR ESSENCE

Trendy  dioptrických okuliaroch sú neúprosné. Zapozerajte sa na tento model DIOR ESSENCE. Okrúhly rám dioptrických okuliarov vytvára jednotu štýlu a elegancie do jedného uzatvoreného celku. Už nemusíte premýšľať nad tým, aké štýlové dioptrické okuliare si vybrať. Na výber máme viacero farebných kombinácii. Dáme ruku do ohňa, že si ich určite zamilujete!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia