Detské slnečné okuliare Stella McCartney

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Detské slnečné okuliare Stella McCartney
 
Zobrazení: 1687

Detské slnečné okuliare Stella McCartney

Detské slnečné okuliare Stella McCartney
 

 

Hlavným dôvodom prečo dávame deťom slnečné okuliare je ochrana detských očí pred škodlivým UV žiarením. Či už je to v lete na pláži alebo na zasnežených svahoch.

Inšpiráciu pri výbere kvalitných detských slnečných okuliarov určite nájdeme v tvorbe Stelly McCartney.
 

 

Okrúhle, obdĺžnikové, geometrické, či mačacie často vyzerajú ako zmenšené verzie trendových dospelých štýlov. Je to prirodzené, deti sa chcú jednoducho podobať nám dospelým. Základom je optická kvalita šošoviek a dokonalé vyhotovenie rámu z pružného kontrolovaného plastu alebo špeciálne upravených kovov.
 
Detské slnečné okuliare Stella McCartney SK0017S 004 v trendovej ružovej farbe sú vďaka veselému mačaciemu tvaru skvelou voľbou pre dievčatká. Sú vyrobené z kvalitného bioacetátu. Gradálové sklá poskytujú vynikajúcu ochranu proti UV žiareniu a filter kategórie CAT3.

Detské slnečné okuliare Stella McCartney
 

Modely Stella McCartney SK0019S v čiernej alebo multifarebnej verzii spĺňajú špičkovú kvalitu materiálu a poskytujú 100% ochranu proti UV žiareniu. Kovové nity na prednej strane sú elegantným oživením okrúhleho rámu.

 

Detské lyžiarske okuliare Stella McCartney KIDS SK0030S sú určite hitom zimnej sezóny. Štýlové plastové rámy sú pohodlné a zároveň odolné. Poskytujú vynikajúcu ochranu očí pre mladých lyžiarov. Tieto atraktívne zrkadlovky sú dostupné vo farebných prevedeniach vhodných pre dievčatá aj chlapcov.

Doprajme módu a štýl nielen sebe, ale aj svojim deťom so slnečnými okuliarmi od  britského bestselleru Stella McCartney Kids. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia