+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > CELINE: Ukážte ich svetu!
 
Zobrazení: 1941

CELINE: Ukážte ich svetu!

CELINE: Ukážte ich svetu!
 

Bez limitov, bez hraníc, upútať pozornosť, provokovať a dráždiť. Ak ti tieto slová niečo hovoria, si na správnej adrese.

Predstavíme ti totiž novinky  vychytenej značky CELINE, ktoré sú stelesnením talianskeho luxusu, módnosti a kvality. Novinky sa nesú v znamení minimalistického štýlu, netradičných nadrozmerných tvarov s hladkými hranami a minimalizovaním loga.  S nimi zaručene budete vyčnievať z radu!

 

 

CELINE 41398

Tomu sa povie provokácia! Tento nadrozmerný rám slnečných okuliarov CELINE 41398 okúzli tých, ktorí nemajú radi fádnosť a nudu. Ak sa ti páči tento módny kúsok, je len na tebe, ktorú farebnú kombináciu si vyberieš. Máš na výber od klasickej kombinácie bielych a čiernych odtieňov až  po skutočne trendovú kombináciu havana – hnedý gradál.  K tomu decentné logo CELINE na straničkách. Napriek tomu, že rám je nadrozmerný a pre niekoho sa môže zdať prehnaný, je neuveriteľne ľahký a pohodlný aj na bežné nosenie. Súčasne sa vyznačuje aj značnou odolnosťou.  Nehrozí tak, že by sa s nimi v kabelke niečo stane. V každom prípade si môžeš byť istá, že neoľutuješ. Budeš predsa kráľovnou okuliarových trendov!

 

 

Céline okuliare 1

 

Céline okuliare 2

 

 

CELINE 41026/S

Ak chceš skutočný hit s visačkou Made in Italy, slnečné okuliare CELINE 41026/S sú tou pravou voľbou.  Vlajková loď medzi plnými modelmi značky CELINE dokonale zvýrazní tvoju ženskosť a dodá ti potrebné sebavedomie. Rám slnečných okuliarov CELINE 41026/S je potiahnutý špeciálnym povlakom, ktorý vytvára výnimočný lesk. Na prvý pohľad si všimnete čisté línie. Prvý dojem, ktorý s nimi urobíte tak nič nenaruší. Umocňuje to aj minimalistický štýl, decentné logo a celková ľahkosť rámu. Značka CELINE je tak tou správnou voľbou pre svetové celebrity. Tento model ste si mohli všimnúť na nose americkej celebrity Kim Kardashian, ktoré v súčasnosti udáva svetové trendy. Obľúbené sú aj u vychytených módnych blogerov.

 

 

Céline okuliare 3

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia