+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > BOLON: okuliare pre matky aj dcéry
 
Zobrazení: 2576

BOLON: okuliare pre matky aj dcéry

BOLON: okuliare pre matky aj dcéry

 

BOLON: okuliare pre matky aj dcéry :-)

 

Tiež sa ti páčia fotky v luxusných časopisoch v ktorých sú mamičky dokonale zladené so svojimi deťmi? Rovnaké oblečenie, topánky, či doplnky vyšperkované do najmenších detailov vytvárajú pocit harmónie a rodinnej pohody. Ak chceš byť presne taká istá, máš teraz jedinečnú možnosť. Ponúkame ti značkové okuliarové rámy BOLON pre teba, ako aj tvoje malé zlatíčko! 

 

Značka BOLON nie je vo svete značkových okuliarov novinkou. Patrí totiž medzi jedny z najväčších výrobcov okuliarov na svete. Len vo veľkej Číne ide o najznámejšiu a najobľúbenejšiu značku. Môžeš si byť tak istá, že ide skutočne o prémiovú značku slnečných okuliarov, ktorou vyjadríš svoj štýl a šarm cez súčasnú módu. Každý rám kombinuje mimoriadny dizajn, vynaliezavosť, funkčnosť a nadčasovú eleganciu a tak spĺňa všetky tvoje náročné požiadavky, ako aj nároky dnešnej modernej doby.

 

detské slnečné okuliare BOLON BK 5001dámske slnečné BOLON BL 5002

Tieto modely okuliarov dokonale sadnú tebe, ako aj tvojej malej princeznej. Ak ju chceš naučiť milovať módu a eleganciu, pozitívny vzor musí nájsť najskôr u teba! Preto neváhaj a zlaď seba, ako aj tvoju slečnu a urob z nej mladú dámu. Dopomôžu ti k tomu oversize okuliare v čiernom prevedení. Straničky už na prvý pohľad vyzerajú jemné a decentné. Nie je to náhoda. Budú totiž pohodlné pre teba, ako aj tvoju malú dcéru. V ponuke máme detský variant so šírkou šošovky 58 milimetrov. Stačí si tak len vybrať a môžete spolu vyraziť do mesta. Obe budete jednoducho dokonalé!

 

Bolon okuliare 1

 

detské slnečné okuliare BOLON BK 6001 a dámske modely BOLON BL 6003

Ak dávaš prednosť mačaciemu tvaru, aj tu máme pre teba vhodnú alternatívu.  Značka BOLON totiž myslela aj na teba! Rám je inšpirovaný klasickými modelmi zo šesťdesiatich rokov, akurát je prenesený do súčasnosti. Najmodernejšie materiály a klasické prvky vytvárajú eleganciu pre teba, ako aj pre tvoju dcéru. Mačací tvar rámu podčiarkuje výrazný horný okraj. Práve ten spôsobuje rafinovanosť a to, že rám budí dojem neobyčajnosti. Pre teba máme k dispozícii kombináciu čierneho rámu, zlatého mostíka a straničiek. Mladej slečne určite viac pristane ružová farba skiel. Z farieb rámu si môže zvoliť medzi zlatou, havana odtieňom, alebo ružovou. Môžete tak byť obe štýlové a trendy.

Bolon okuliare 2

 

 Rôzne detské modely

Značkové okuliare BOLON okrem týchto modelov ponúkajú aj iné detské varianty. Zaujímavý a hravý je napríklad okrúhly transparentný rám so zelenomodrými sklami (BK 5002). Súčasne je doplnený o výraznejšie straničky v rôznych farebných prevedeniach. Je ako stvorený pre mladú šibalku. Čoraz obľúbenejšie sa stávajú aj biele plastové oversize okuliare doplnené o modré, alebo ružové sklá (BK 5001). Na prvý pohľad zaujme na okuliaroch rám so zaujímavým profilom. Ten vzbudzuje dojem elegancie a pritom detskej nevinnosti.  

 

Bolon okuliare 3

 

 

Bolon okuliare 4

 

Bolon okuliare 5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia