+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Novinka Ray-Ban SQUARE v plastovom prevedení
 
Zobrazení: 1254

Novinka Ray-Ban SQUARE v plastovom prevedení

Novinka Ray-Ban SQUARE v plastovom prevedení

Kreativita značky Ray-Ban nás vždy prekvapí a zároveň inšpiruje. Je to značka, ktorá je autentická a odvážna. Jej dizajnéri sa pri tvorbe okuliarov opierajú o tradíciu, v ktorej sa skrýva remeselný kumšt a nadčasovosť. Inovatívnou tvorbou vkladajú do modelov Ray-Ban nezameniteľný štýl. Materiál na výrobu slnečných okuliarov sa neustále vyvíja a zdokonaľuje. Cieľom je priniesť jedinečné a originálne modely, ktoré doprajú vášmu oku najvyšší komfort a funkčnosť.

 

 

 

Kolekcia slnečných okuliarov Ray-Ban RB1971 SQUARE je hitom roku 2019. Tak ako sme zvyknutí, Ray-Ban prináša okuliare vyrobené z ľahkého a zároveň pevného kovu. Tieto štvorcové okuliare sa vyznačujú moderným a osviežujúcim štýlom. Jednoducho skonštruované štvorcové kovové rámy zaujmú precíznym spracovaním a elegantným vzhľadom. K dispozícii sú s ikonickými zelenými šošovkami alebo si môžete vybrať z ďalšej farebnej kombinácie šošoviek a rámov.

 

Ray-Ban SQUARE

 

 

 

Použitie acetátu na výrobu pevného a odolného rámu, bol revolučný krok vo výrobe slnečných okuliarov Ray-Ban. Do bodky to platí pre novinku jeseň – zima  2019, ktorým je model slnečných okuliarov Ray-Ban RB1973 SQUARE II. Výrazný štvorcový rám vo farbe havana dokonalé ladí s hnedou farbou šošoviek a tak vytvára kompaktný celok, ktorý určite zaujme. Kvalitné polarizované šošovky, so 100% UV filtrom, vám zabezpečia vyšší komfort a vizuálnu čistotu. Polarizované šošovky tiež poskytujú vysokú optickú ostrosť, jasné vnímanie farieb, zabraňujú nežiaducemu oslneniu a znižujú namáhanie očí.

 

 

Ray-Ban RB1973 SQUARE II

 

Ray-Ban RB1973 954/57 SQUARE II

 

Ray-Ban RB1973 954/57 SQUARE II

 

Vyberte si niektorý model z tejto inovatívnej konštrukcie rámu slnečných okuliarov Ray-Ban SQUARE. Odhaľte svoj šarm a zažiarte v štýlovej novinke jeseň – zima 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia