Jeseň v geometrických tvaroch Ray-Ban

 
 
 

+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Jeseň v geometrických tvaroch Ray-Ban
 
Zobrazení: 1269

Jeseň v geometrických tvaroch Ray-Ban

Jeseň v geometrických tvaroch Ray-Ban

Ray-Ban je značka, ktorá neustále myslí na svojich zákazníkov. Vytvára modely okuliarov, ktoré sú vždy v dokonalej harmónii s aktuálnou módou a zároveň poskytujú komfort pri ich nosení.

Geometria sa objavila v móde v šesťdesiatych rokoch. Objavovala sa nielen vo vzoroch látok, ale aj v samotných tvaroch odevov a módnych doplnkov. Inak tomu nie je ani dnes, kedy sa módne značky nechávajú inšpirovať práve nápaditosťou tvarov a kombináciou materiálov.

 

Moderný štýl a nespútaný duch značky Ray-Ban je charakteristický v ich najnovších modeloch slnečných a dioptrických okuliarov. Značka s obľubou experimentuje s tvarmi modelov a neustále zdokonaľuje techniku.

 

Nápaditý dizajn slnečných okuliarov Ray-Ban RB3548N HEXAGONAL  je vytvorený prienikom kruhu a štvorca, čím vznikol originálny šesťuholníkový model. Ploché kryštálové šošovky Round, v jemnom zlatom ráme, zdôrazňujú eleganciu na každý deň. V širokej ponuke kombinácii  farebných šošoviek a kovového rámu si určite nájdete presne to, čo vyhovuje práve vám.

 

Ray-Ban RB3548N

 

RB 3548N polarized

 

 

Elegantné slnečné okuliare s plochými šošovkami Ray-Ban RB3556N OCTAGONAL sú nadčasové a sofistikované. Geometrický tvar, tenké profily, mäkké chrániče na konci straničiek, to všetko vytvára kultový štýl značky Ray-Ban. Je to dokonalá kombinácia minulosti a súčasnosti, ktorá robí túto značku tak obľúbenou.

 

Ray-Ban RB3556N Octagonal

 

 

Ray-Ban RB3556N Octagonal

 

Kolekciu slnečných okuliarov Ray-Ban RB3548NM FERRARI si obľúbia všetci, ktorí milujú tradíciu a nezameniteľné ikonické akcenty značky Ray-Ban. Zahrňujú v sebe eleganciu a zároveň dynamickú výbušnosť. Určite oslovia dámy aj pánov. Vybrané modely z tejto kolekcie sú určené aj pre detského zákazníka. Maximálna ochrana proti slnečnému žiareniu, špičkové materiály a krásny dizajn, to sú ideálne parametre aj pre detské slnečné okuliare.

 

Ray-Ban RB3548NM FERRARI

 

Ray-Ban RB3548NM FERRARI

 

slnečné okuliare Ray-Ban RB3548NM FERRARI F00931

 

slnečné okuliare Ray-Ban RB3548NM FERRARI F00831

 

 

Značka Ray-Ban prináša geometrické tvary v štýle OCTAGONAL aj v dioptrickom vyhotovení. Modely Ray-Ban RX6456 môžete mať s klasickými čírymi dioptrickými šošovkami alebo ako slnečné okuliare s originálnymi dioptrickými šošovkami Ray-Ban.

 

Ray-Ban RX6456 2991

 

dioptrické okuliare Ray-Ban RX6456 2991

 

 

Farebná rozmanitosť odtieňov slnečných okuliarov, elegancia tvarov, autentickosť a kvalita, to sú nemenné hodnoty značky Ray-Ban

 

Geometrický štýl má v sebe odvahu, eleganciu a nadčasovosť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia